• 1

Hoe gaat Soesterhof eruitzien?

Zoals op het plaatje hierboven! Klik hier om meer 3D-ontwerpen te zien.

 

Hoeveel woningen komen er?

42.

Komen er ook huurwoningen?

Ja er komt een rij van 12 sociale huurwoningen. Daarvan zijn er 8 grondgebonden, en er zijn 4 appartementen.

Wanneer wordt Soesterhof opgeleverd?

Het bouwproces is begonnen in oktober 2019. De oplevering is in 2021.

Van wie is de bouwgrond nu?

Van ons! We hebben de grond in oktober 2019 gekocht van de NS.

Kan ik nog een woning kopen?

Nee, helaas. Alle koopwoningen zijn verkocht. Eerder werkten we met een wachtlijst, maar alle woningen hebben nu dus officieel een eigenaar. Mocht iemand van ons voor de oplevering zijn huis verkopen, dan is het aan hem of haar om een koper te vinden. Ben je geïnteresseerd, dan kunnen we je informeren als er op termijn zo'n verkoop plaatsvindt. Wil je op de geïnteresseerdenlijst? Mail ons.


Kan ik nog een woning huren?

Voor de huurwoningen is er een wachtlijst. We zijn op dit moment bezig met aanpassen van het stappenplan voor hoe je in aanmerking kunt komen. Als we daar meer info hebben, delen we die op deze site. Verder is het goed om te weten dat we bij de invulling van vrijkomende huurwoningen streven we naar diversiteit. Zo kijken we naar de diversiteit en de samenstelling van de huishoudens. (Om in Soesterhof een woning te kunnen huren, moet je sowieso voldoen aan de inkomenstoets voor sociale huurwoningen.)


Komen er nog informatiebijeenkomsten?

Nee. De afgelopen jaren hebben we die regelmatig georganiseerd, maar nu we in de bouwfase zitten, komen er waarschijnlijk geen nieuwe bijeenkomsten. Wil je toch op de hoogte blijven, meld je dan aan voor de nieuwsbrief die we een paar keer per jaar versturen. Of volg ons op Facebook of Twitter.