• 1

Duurzaam

We bouwden architectonisch bijzondere en duurzame huizen. Dat betekent onder meer: milieuvriendelijke materialen en zo zuinig mogelijk omgaan met energie. Ook sociale duurzaamheid vinden we belangrijk. We hebben elk ons eigen leven, maar zien wel naar elkaar om. Zo hebben we naast particuliere tuinen ook een collectieve tuin, om het onderlinge contact te bevorderen.

 

 

Ons plan voor sociale huur gaat door

We gaan sociale huurwoningen bouwen! We hebben een overeenkomst getekend met Omnia Wonen, de woningcorporatie die in Soesterhof tien van zulke huizen gaat realiseren. Omnia is enthousiast over onze plannen, staat open voor innovatie, vindt duurzaamheid belangrijk en past perfect bij ons.

Voor het project als geheel is dit een erg belangrijke stap. Mede dankzij de huurwoningen wordt Soesterhof een diverse plek, met bewoners uit alle lagen van de bevolking en allerlei inkomensgroepen.

Wat betreft de beschikbaarheid van de huurwoningen: helaas zijn ze inmiddels vergeven. En ja, naast de huurwoningen komen er in Soesterhof natuurlijk dertig koopwoningen. Ook daar werken we hard aan. De afgelopen maanden hebben we op allerlei gebieden enorme stappen gemaakt. Binnenkort vertellen we je daar meer over.