• 1

 

Nieuwsbrief: we gaan beginnen!

Het is zover. Na zeven jaar brainstormen, onderhandelen en plannen kunnen we van start! In onze nieuwsbrief van oktober 2019 vertellen we je alles over de aanloop naar de bouw.

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

 

 

Nieuwsbrief: het is bijna zover... 

Nog een paar maanden en dan gaan de eerste palen in de grond! In onze nieuwsbrief van juli 2019 praten we je bij over wat er nog voor ons ligt. En over de mijlpalen die we al hebben gehaald. Het belangrijkste nieuws: we verwachten in oktober te kunnen gaan bouwen.

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

 

 

Informatiebijeenkomst 10 juli - huurwoningen 

Op woensdag 10 juli organiseren we een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden. De bijeenkomst zal gehouden worden in de Verkeerstuin op de Wagenwerkplaats, Soesterweg 312. De avond start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Vanaf 19.45 uur staat de koffie en thee klaar.

Deze informatiebijeenkomst richt zich specifiek op huishoudens die geïnteresseerd zijn in sociale huur. De meeste woningen zijn inmiddels vergeven, maar er zijn nog enkele huurappartementen vrij. Goed om te weten: omdat we een diverse vereniging willen zijn, zoeken we vooral naar stellen en/of mannen, maar uiteraard zijn alle geïnteresseerden welkom. 

Op de informatiebijeenkomst zullen we onder andere vertellen waar we nu staan in het proces, geven we uitleg bij het ontwerp en de plattegronden en vertellen we op welke manier je kunt aansluiten. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen.

Je bent van harte welkom! Het recent bijgewoond hebben van een informatiebijeenkomst is voorwaarde om aan te kunnen sluiten bij Soesterhof. Overweeg je om je als huurder aan te sluiten bij Soesterhof? Zorg dan zeker dat je aanwezig bent. Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ben je wel geïnteresseerd, maar wil je een huis kopen? Mogelijk zullen we later in het jaar een informatiebijeenkomst organiseren die in het teken staat van de koopwoning. Als dit zo is, laten we het weten via de website.

 

 

Ons plan voor sociale huur gaat door

We gaan sociale huurwoningen bouwen! We hebben een overeenkomst getekend met Omnia Wonen, de woningcorporatie die in Soesterhof tien van zulke huizen gaat realiseren. Omnia is enthousiast over onze plannen, staat open voor innovatie, vindt duurzaamheid belangrijk en past perfect bij ons.

Voor het project als geheel is dit een erg belangrijke stap. Mede dankzij de huurwoningen wordt Soesterhof een diverse plek, met bewoners uit alle lagen van de bevolking en allerlei inkomensgroepen.

Wat betreft de beschikbaarheid van de huurwoningen: helaas zijn ze inmiddels vergeven. En ja, naast de huurwoningen komen er in Soesterhof natuurlijk dertig koopwoningen. Ook daar werken we hard aan. De afgelopen maanden hebben we op allerlei gebieden enorme stappen gemaakt. Binnenkort vertellen we je daar meer over.