• 1

Duurzaam

We gaan architectonisch bijzondere huizen bouwen en proberen dat zo duurzaam mogelijk te doen. Dat betekent onder meer: milieuvriendelijke materialen gebruiken en zo zuinig mogelijk omgaan met energie. Ook sociale duurzaamheid vinden we belangrijk. We hebben elk ons eigen leven, maar zien wel naar elkaar om. Zo hebben we naast particuliere tuinen ook een collectieve tuin, om het onderlinge contact te bevorderen.

Hoe kan ik kennismaken?

De afgelopen jaren hebben we regelmatig informatiebijeenkomsten georganiseerd. Nu we in de bouwfase zitten, komen er waarschijnlijk geen nieuwe bijeenkomsten. Wil je toch op de hoogte blijven, meld je dan aan voor de nieuwsbrief die we een paar keer per jaar versturen. Of volg ons op Twitter en Facebook.

 

 

Zijn er nog huizen beschikbaar?

Er zijn laatst twee huurwoningen vrijgekomen. Voor de invulling daarvan kijken we naar de mensen op onze wachtlijst. Bij de invulling van vrijkomende huurwoningen streven we naar diversiteit, en dus nodigen we mensen uit die op de wachtlijst staan én die voldoen aan het profiel. Daarbij kijken we naar de diversiteit en de samenstelling van de huishoudens. 

 

Hoe kan ik mijn steun betuigen?

Misschien draag je onze plannen een warm hart toe, maar kun of wil je niet in de Soesterhof wonen. Geen probleem. Vertel anderen over het project! Bijvoorbeeld: volg ons op Facebook en deel onze berichten. Je kunt ons natuurlijk ook financieel steunen. Eenmalig of regelmatig; jij beslist. Het rekeningnummer is NL72 TRIO 0197739547 ten name van Soesterhof.