• 1

Hoe kan ik kennismaken?

De afgelopen jaren hebben we regelmatig informatiebijeenkomsten georganiseerd. Nu de bouw in zicht is, komen er waarschijnlijk geen nieuwe bijeenkomsten. Wil je toch op de hoogte blijven, meld je dan aan voor de nieuwsbrief die we een paar keer per jaar versturen. Of volg ons op Twitter en Facebook.

 

 

Zijn er nog huizen beschikbaar?

Er zijn laatst twee huurwoningen vrijgekomen. Voor de invulling daarvan kijken we naar de mensen op onze wachtlijst. Bij de invulling van vrijkomende huurwoningen streven we naar diversiteit, en dus nodigen we mensen uit die op de wachtlijst staan én die voldoen aan het profiel. Daarbij kijken we naar de diversiteit en de samenstelling van de huishoudens. 

 

 

Moet ik lid worden om in Soesterhof te kunnen wonen?

Ja, als lid bepaal je mee hoe de Soesterhof eruit komt te zien. Onze vereniging kent actieve leden en aspirant-leden. De actieve leden leveren allemaal een bijdrage in een van de werkgroepen.

   

Wat doe ik precies als lid?

We komen twee keer per maand bijeen om de stand van zaken door te spreken en beslissingen te nemen. Vergaderen dus. Overleggen doen we altijd in een ontspannen sfeer. Deel zijn van de Soesterhof is vooral erg leuk.

 

Hoe kan ik mijn steun betuigen?

Misschien draag je onze plannen een warm hart toe, maar kun of wil je niet in de Soesterhof wonen. Geen probleem. Vertel anderen over het project! Bijvoorbeeld: volg ons op Facebook en deel onze berichten. Je kunt ons natuurlijk ook financieel steunen. Eenmalig of regelmatig; jij beslist. Het rekeningnummer is NL72 TRIO 0197739547 ten name van Soesterhof.