• 1

Hoe kan ik kennismaken?

Op dit moment zijn alle woningen vergeven en werken we met een wachtlijst. Voorlopig zullen we dan ook geen informatiebijeenkomsten organiseren. Mochten die weer gepland worden dan wordt dat aangekondigd op deze site en via Twitter en Facebook.

Ben je op een informatiebijeenkomst geweest en overweeg je om aspirant-lid te worden, breng ons dan op de hoogte via het contactformulier. Lees eventueel eerst het stappenplan voor het lidmaatschap. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief die we jaarlijks een paar keer versturen of voor meer frequente mails. Geef in je bericht aan dat je interesse hebt en we zetten je op de lijst.

 

Moet ik lid worden om in Soesterhof te kunnen wonen?

Ja, als lid bepaal je mee hoe de Soesterhof eruit komt te zien. Onze vereniging kent actieve leden en aspirant-leden. De actieve leden leveren allemaal een bijdrage in een van de werkgroepen. De volgorde van aanmelding kan straks bepalend zijn bij het toewijzen van de woningen.

In het stappenplan voor het lidmaatschap kun je zien welke stappen je moet volgen om aspirant-lid te kunnen worden. Het is een opstapje naar het actieve lidmaatschap. Als aspirant-lid ben je aanwezig bij onze maandelijkse algemene ledenvergaderingen. Meedenken kun je al wel, beslissen nog niet. Ook kun je een bijdrage leveren aan een werkgroep.

 

Wat doe ik precies als lid?

We komen twee keer per maand bijeen. Eén bijeenkomst is de algemene ledenvergadering. De andere bijeenkomst is een workshop, waarin we samen aan de slag gaan met verschillende onderwerpen, onder andere de tuin, de verkaveling, duurzaamheid.

Verder zit ieder lid in een werkgroep. Er is een werkgroep die zich bezighoudt met hoe de tuin eruit komt te zien, maar bijvoorbeeld ook één die nadenkt over duurzaamheid. Overleggen doen we altijd in een ontspannen sfeer. Deel zijn van de Soesterhof is vooral erg leuk!

 

Hoe kan ik mijn steun betuigen?

Misschien draag je onze plannen een warm hart toe, maar kun of wil je niet in de Soesterhof wonen. Geen probleem. Vertel anderen over het project! Bijvoorbeeld: volg ons op Facebook en deel onze berichten. Je kunt ons natuurlijk ook financieel steunen. Eenmalig of regelmatig; jij beslist. Het rekeningnummer is NL72 TRIO 0197739547 ten name van Soesterhof.